Hoe Norton Opnieuw Te Downloaden En Op Een Ander Apparaat te Installeren?

Wilt u leren hoe u Norton opnieuw downloadt en op een ander apparaat installeert? Dan kijk je misschien uit naar een passende procedure. En dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar als u aanverwante zaken heeft, kunt u altijd contact opnemen met Norton Klantenservice Nummer Nederland . En de zeer bekwame en ervaren experts zullen u voorzien van de meest betrouwbare en nuttige oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het downloaden en installeren van Norton op een ander apparaat:

 U moet zich eerst aanmelden bij uw Norton-account.
 En als u zich niet bij Norton hebt aangemeld, wordt u hierom gevraagd. U hoeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in te voeren, waarna u op het tabblad ‘Aanmelden’ moet klikken.
 Vervolgens moet u in het venster ‘Mijn Norton’ op de knop ‘Downloaden’ klikken.
 Daarna moet je ook op de optie ‘Akkoord en downloaden’ klikken.
 Afhankelijk van de browser die u gebruikt, moet u nu een van de volgende dingen doen
• Als u Windows gebruikt – dan moet u op Ctrl + J drukken om het venster ‘Downloads’ in uw browser te openen, en u moet ook dubbelklikken op het bestand dat u heeft gedownload.
• En als je een Mac hebt – dan moet je de ‘Command + Option + L-toetsen tegelijk indrukken en nu dubbelklikken op het bestand dat je hebt gedownload.
 Als u nu het venster ‘Gebruikersaccountbeheer’ ziet verschijnen, moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken.

En nadat u dit heeft gedaan, hoeft u alleen maar de instructies op het scherm te volgen om de installatie te voltooien en bent u helemaal klaar om te beginnen.

Inmiddels zou u klaar moeten zijn met de bovenstaande procedure en zou u uw Norton zonder problemen op uw andere apparaat moeten kunnen gebruiken. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan hoeft u alleen maar direct Bellen Norton Contact Telefoonnummer te raadplegen voor de beste oplossing. En de ijverige technici zullen u vervolgens met de instructies verder begeleiden.