Wat Zijn De Belangrijkste Kenmerken Van Norton Antivirus 2021?

Norton-antivirus is de beste keuze als u uw apparaat wilt beschermen tegen alle soorten virussen of malware. Deze antivirus is nu uitgerold met een paar opwindende functies in de versie voor 2021. Ja, het betekent dat Norton nu krachtiger is vanwege zijn beveiligingshulpmiddelen die meer toegewijd en sterker voor uw apparaat zullen zorgen.

Er zijn een paar uitstekende functies die uw apparaat beschermen tegen ongewenste bugs. Dit beveiligingssoftwareprogramma wordt geleverd met een paar krachtige beveiligingstools voor uitgebreide bescherming. Laten we eens kijken naar de belangrijkste functies van Norton Antivirus 2021 die voor uw apparaat zorgen.

Er zijn een paar hoofdkenmerken van Norton Security 2021 die hieronder worden genoemd

• Een firewall
• Een sterke antivirusmodule
• Een antispamfilter
• Identiteitsbescherming

De firewall: – Er zijn zoveel antivirussoftwareprogramma’s die geen bescherming bieden tegen hackers in hun beschermingsproducten op instapniveau. Dit gebeurt niet met Norton 2021, aangezien het bedrijf een uitstekend beschermingspakket biedt in andere producten en een firewall die ook in deze beveiligingsoplossing is opgenomen. De firewall-instellingen bestaan ​​uit een gedetailleerde besturingsinstelling. Het omvat algemene instellingen, verkeersinformatie, programmabeheer, browser en inbraakbeveiliging.

U kunt de firewallmodule van deze beveiligingssoftware aanpassen aan uw wensen. Als u geen technicus van het apparaat bent, moet u de functie activeren en daarna doorgaan met uw online activiteit.

Als u alles weet over pc’s en hackeraanvallen, kunt u de instellingen van uw firewall wijzigen. Van de verkeersregels moet u poorten en geblokkeerde programma’s openen, en alles wordt toegevoegd door deze opwindende firewall.

De antivirusmodule: – Computergebruikers hebben sterke bescherming nodig wanneer ze online zijn. Er zijn recente onderzoeken die suggereren dat veel van hen niet al te veel kennis hebben over online bedreigingen, maar ze zijn allemaal bezorgd over malware, virussen en de risico’s van een infectie. Norton Security is ook getest op andere soorten bedreigingen. Binnen een paar seconden zijn de geïnfecteerde bestanden zonder enige waarschuwing verwijderd.

Er zijn een paar opties waaruit u kunt kiezen voor het geval u niet zeker weet wat u na het scannen zal doen: de pc afsluiten, de slaapstand activeren of gewoon aan blijven. Het kan handig zijn: de computer kan automatisch worden gesloten na het scannen van een groot aantal bestanden.

Het anti-spamfilter: – Als u veel spam-e-mails ontvangt en ervoor zorgt dat u veel geld of veel kans maakt dat u misschien een oplossing nodig heeft om alles op te lossen. Norton-beveiliging biedt een sterke antispam-module waarmee u de spammers volledig van het apparaat kunt verwijderen. De beheerinterface is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig. U kunt de beveiligde poorten, de lijst met geblokkeerde e-mailadressen en de e-mailuitsluitingen configureren.

Identiteitsbescherming: – Er is tegenwoordig veel phishing beschikbaar en een van de belangrijkste online bedreigingen. Met een groot aantal gerichte aanvallen bent u mogelijk de volgende als u Norton nog steeds niet op uw apparaat heeft geïnstalleerd, omdat uw apparaat zonder beveiligingssoftware niet is beschermd tegen dit soort online gevaren.

Deze bescherming is speciaal door Norton ontwikkeld om uitstekende bescherming te bieden tegen een groot aantal bedreigingen. Het kan anti-phishing, scanbeveiliging, het blokkeren van kwaadaardige adressen en siteclassificaties in het zoekresultaat van de browser omvatten.

Dit zijn een paar uitstekende functies die een uitstekende bescherming bieden tegen virussen, bedreigingen en malware. Bellen Norton Telefoonnummer Nederland om in contact te komen met de experts voor onmiddellijke hulp. De expert zal u helpen met de installatieprocedure en het beste van dienst zijn, zodat u uw apparaat volledig beschermd kunt houden.