Hoe Plaats Ik Een Instagram Hoogtepunt Vanuit Mijn Profiel?

Wil je een Instagram-hoogtepunt plaatsen vanuit je profiel? Dan leer je in deze blog precies hetzelfde te doen. Maar als je ook andere gerelateerde vragen hebt, dan moet je Bellen Instagram Nummer . En dan helpen de experts u met de beste oplossingen.

Volg de genoemde dienovereenkomstig, om te beginnen, het proces:

1. Allereerst moet je in de Instagram-app op het profielpictogram in het onderste menu tikken.
2. Daarna moet je op het label ‘Verhaal markeren’ tikken dat zich boven je raster met berichten bevindt.
3. Vervolgens moet u op het plusteken (+) tikken, het is gelabeld als Nieuw.
4. Nu zie je een raster van je recent gearchiveerde verhalen verschijnen (en samen met de datums waarop ze zijn gepost). En dan moet je op de cirkel tikken die onderaan een of meerdere verhalen staat om een ​​vinkje toe te voegen aan degene die je in een enkele markering wilt opnemen.

TIP: En als je niet ziet dat je eerder verhalen hebt gepost, moet je het archiveren van verhalen inschakelen. Om dit te doen, moet u op het menupictogram in de rechterbovenhoek van uw profiel tikken en vervolgens op ‘Instellingen> Privacy> Verhaal’ tikken. Nu onder ‘Opslaan’ moet u ervoor zorgen dat ‘Opslaan in archief’ is ingeschakeld en dat het blauw moet worden weergegeven.

• En dan moet je op ‘Volgende’ tikken nadat je de verhalen hebt geselecteerd die je aan een enkel hoogtepunt wilt toevoegen.

TIP: om je omslagafbeelding aan te passen, moet je, optioneel, op de optie ‘Omslag bewerken’ tikken en vervolgens moet je je hoogtepunt een naam geven door iets in het veld onder de omslag te typen. En als u er geen naam aan geeft, ziet u de naam standaard verschijnen als ‘Hoogtepunten’.

• Eindelijk moet je op de ‘Toevoegen’ knop in de rechterbovenhoek tikken. En het zou op uw profiel moeten verschijnen.

Na het doorlopen van de stappen zou je allemaal goed moeten beginnen. Als u problemen ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . En de gekwalificeerde technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere instructies.