Hoe Verander Ik De Gamertag Online Op Mijn Xbox?

  • Post author:
  • Post category:Xbox

Wil je de gamertag online op je Xbox kunnen wijzigen? Dan moet u weten dat u precies de juiste blog heeft bereikt, waar u binnen de kortst mogelijke tijd nauwkeurig wordt geholpen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Xbox-problemen of vragen, kunt u op elk gewenst moment het Xbox Klantenservice Nummer bellen. U krijgt dan direct hulp van goed opgeleide experts. En zij zullen u voorzien van passende en bruikbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u zich aanmelden op de pagina ‘Kies uw nieuwe gamertag’ met het e-mailadres en wachtwoord van het Microsoft-account dat aan uw gamertag is gekoppeld. En klik vervolgens om in te loggen.
 Daarna zou je je gamertag moeten invoeren of je zou een van de onderstaande suggesties kunnen selecteren;
• Als u nu uw eigen gamertag maakt, moet u de nieuwe gamertag invoeren en vervolgens de optie ‘Beschikbaarheid controleren’ selecteren. Als u vervolgens een bericht ontvangt dat de gamertag al in gebruik is, hoeft u alleen maar een nieuwe aan te maken.
• Als je echter een van de gamertags wilt gebruiken die Xbox aanbiedt, en je vindt de voorgestelde gamertags niet leuk, ga dan naar de knop ‘Vernieuwen’ om de aanvullende gamertagsuggesties te zien.
 En nu, als je eindelijk een beschikbare gamertag hebt gevonden, hoef je alleen maar de optie ‘Claim it’ te selecteren.

OPMERKING: u moet weten dat als u overweegt om de gamertag te wijzigen die voor u is gemaakt toen u zich voor het eerst aanmeldde (dit is degene die u niet zelf heeft gekozen), u hiervoor niets in rekening wordt gebracht. Voor alle andere Gamertag-wijzigingen worden er echter zeker kosten in rekening gebracht (en de kosten variëren per regio en valuta).

Zodra u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u toegang moeten hebben tot het benodigde. En mocht je een probleem tegenkomen, dan hoef je alleen maar naar Contact Xbox Telefoonnummer te gaan. De monteurs begeleiden u met de instructies direct verder.