Hoe Vind Ik De Vriendenverlanglijst Op Amazon?

Ben je op zoek naar de meest betrouwbare stappen om de verlanglijst van de vriend op Amazon te vinden? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je zeker de perfecte site hebt bereikt, en hier wordt je in een mum van tijd geholpen. Maar als u ook andere Amazon-gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Amazon Klantenservice Nummer. En het efficiënte team van experts zal u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om het verlanglijstje van de vriend op Amazon te vinden; u hoeft alleen de instructies te volgen om het goed te doen:

BELANGRIJK: u moet weten dat Amazon de openbare zoekopdracht naar verlanglijsten heeft verwijderd, hoewel verlanglijsten voor bruiloften en babyshowers nog steeds openbaar beschikbaar zijn. En ook voor de persoonlijke verlanglijst moet uw vriend of familielid zijn ‘Verlanglijst’ met u delen.

  • U moet eerst beginnen door met de muis over het gedeelte ‘Accounts en lijsten’ te gaan en vervolgens de optie ‘Een lijst of register zoeken’ selecteren.
  • Vervolgens moet u het tabblad ‘Uw vrienden’ selecteren, waarna de vrienden die hun lijsten met u hebben gedeeld, op dit scherm verschijnen.
  • Eindelijk, om toegang tot de lijst van een vriend te vragen, moet u een notitie maken of de verstrekte notitie gebruiken en vervolgens moet u de optie ‘E-mail dit bericht’ selecteren. Als je vriend nu ermee instemt om hun lijst te delen, dan zie je deze alleen in deze sectie.

TIP: Als de e-mail echter naar een standaard e-mailprogramma gaat dat u normaal niet gebruikt, kunt u de knop ‘Bericht kopiëren’ selecteren. Daarna plak je het bericht in je e-mailprogramma, voeg je het e-mailadres van de ontvanger toe en klik je op de knop ‘Verzenden’.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van het genoemde proces, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf te beheren. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Amazon bellen telefoonnummer. Dan zijn de technici er meteen om u te begeleiden met verdere passende stappen.