Wat is de procedure om aankopen te doen op Amazon?

Wil je de juiste procedure om aankopen te doen op Amazon? Dan is dit zeker de juiste blog voor jou. En als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, kunt u op elk gewenst moment het Amazon Customer Care nummer bellen. Dan bieden de hooggekwalificeerde experts u de beste oplossingen.

Volg de genoemde instructies om aan de slag te gaan met het proces en maak een Amazon-account aan:

  • Allereerst moet je Amazon openen op de website – je moet naar de bovenkant van de pagina gaan en dan zie je een taakbalk met verschillende tabbladen, waaronder ‘Afdelingen, Prime, Video, Muziek, enz.
  • En nu moet je op de optie ‘Account en lijsten’ klikken. En dan verschijnt er een venster samen met een lijst met opties. Net onder de knop ‘Aanmelden’ zou u een vraag moeten zien met de vraag of u een nieuwe klant bent.
  • U moet nu op de knop ‘Start Here’ klikken waarna u naar een registratieformulier wordt geleid om een ​​nieuw account aan te maken.
  • En dan moet u het registratieformulier invullen zoals uw naam, e-mailadres en uw gewenste wachtwoord.
  • Hierna moet u uw verzendadres toevoegen in de daarvoor bestemde velden. U kunt ervoor kiezen om uw huis of bedrijf te verzenden. Je moet weten dat je met Amazon meer dan één verzendadres kunt gebruiken en als je wilt, kun je ook meerdere adressen toevoegen; u moet op ‘Uw account’ klikken en vervolgens de link ‘Adresboek’ bovenaan het menu selecteren. Klik vervolgens in de Instellingen op ‘Nieuw adres toevoegen’.
  • Ten slotte moet u uw factuurgegevens toevoegen, zoals het invoeren van uw creditcard, betaalpas, betaalrekening of cadeaubon, zodat u uw aankopen kunt betalen. En om dit te doen, moet u op ‘Uw account’ klikken, vervolgens de betalingsopties beheren’ openen en nu op de knop ‘Een betaling toevoegen’ klikken.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u helemaal goed moeten zijn om te beginnen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Amazon nummer. En dan staan ​​de monteurs direct voor je klaar om je verder te begeleiden.