Mcafee Antivirus Op Uw Smartphone Installeren Vanuit De Google Play Store

We hebben maximale beveiliging voor onze apparaten nodig en daarvoor installeren we de beste antivirusprogramma’s en andere software. Neem een ​​willekeurig programmeerbaar elektronisch apparaat en je zult een kwetsbaarheid vinden in de programmering ervan. Deze apparaten beginnen bij onze computersystemen en eindigen bij onze smartphones. Er zijn ook een groot aantal antivirusprogramma’s die dergelijke kwetsbaarheden bestrijden en onze systemen beveiligen tegen externe bedreigingen. Een dergelijke software wordt geproduceerd door McAfee. Hun antivirus is de beste in zijn klasse en houdt een volledige wake op uw computer of op uw netwerk waarop het is geïnstalleerd.

Deze blog gaat over het installeren op een smartphone door het te downloaden van de Google Play Store. U kunt de telefooncompatibele versie van deze applicatie heel gemakkelijk downloaden en installeren met uw eerder aangeschafte licentie. Voor uw hulp heeft McAfee-ondersteuning u de stappen gegeven. Deze stappen zullen u zonder enige moeite naar uw doel leiden.

Volg de onderstaande stappen om deze applicatie op uw telefoon te installeren:

1. Als u hetzelfde apparaat gebruikt waarop u uw app wilt hebben, opent u de Play Store erop en zoekt u naar McAfee Security en Power Booster.
2. Druk op de installatieknop en wacht tot de installatie is voltooid.
3. Open de app en lees en ga akkoord met de overeenkomst en de gebruikslicentie. Tik op accepteren en start beschermingslink.
4. Ga nu naar de officiële site van het bedrijf en log in op uw account.
5. Als u geen accounts heeft, maakt u deze eerst aan en logt u vervolgens in.
6. Tik op uw abonnementspagina op de knop Apparaat toevoegen en vervolgens op de optie mobiel apparaat.
7. Typ je e-mailadres om een ​​link op je telefoon te krijgen.
8. Open deze link om de activeringscode en de volgende abonnementsstappen te zien.
9. Activeer uw product met deze activatiecode en voltooi de stappen door op de knop Voltooien te drukken.

Zo bent u klaar met uw wijzigingen. U kunt vanaf uw telefoon contact opnemen Mcafee bellen Nummer voor aanvullende hulp. Het Google-expertteam kan al uw vragen heel gemakkelijk oplossen en kan zelfs de taak op afstand voor u doen.