Wat Zijn De Stappen Om Mcafee Antivirus Pop-Ups Te Blokkeren?

McAfee is een betrouwbare antivirus die compatibel is in het beschermen van alle apparaten van gebruikers tegen virussen, spyware en malware. Telkens wanneer een bedreiging op uw apparaat wordt gedetecteerd, werkt McAfee actief en blokkeert het uw apparaat. Soms verschijnen er echter enkele pop-ups op het scherm van uw computer terwijl u aan het werk bent, die uw werk of uw browse-ervaring op internet belemmeren. De meeste browsers hebben zelf een pop-upblokkering, maar sommige hebben geen ingebouwde pop-upblokkering.

We gaan u een volledige beschrijving geven van de stappen die u zullen helpen bij het uitstellen van deze pop-ups. Als u hulp nodig heeft bij het doorlopen van dit proces, hoeft u zich geen zorgen te maken, bel dan naar McAfee antivirus-ondersteuning voor directe ondersteuning van zijn experts.

Stappen om pop-ups te stoppen:

Stap: 1 Open de McAfee-software

Als u uw pc al hebt ingeschakeld, moet u dubbelklikken op het McAfee-pictogram op uw computerscherm.

U kunt ook toegang krijgen tot deze software door op de knop “Start” aan de linkerkant van uw scherm te klikken

Stap: 2 Pop-upblokkering

Nu moet je de optie “McAfee Pop-up blocker” kiezen die zichtbaar is onder het pictogram “Eigenschappen”.

Stap: 3 Blokkeer inschakelen

Gebruikers hoeven alleen maar een vakje aan te vinken dat verschijnt met het bericht “Pop-upblokkering inschakelen” en vervolgens op de knop “Ok” klikken. Zodra u dit doet, helpt dit u bij het blokkeren van alle toekomstige pop-ups die verschijnen op het moment dat u op internet surft.

Stap: 4 Sluit deze applicatie

Nadat u de instellingen van deze applicatie hebt gewijzigd, kunt u deze applicatie sluiten door op het “X”-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm van deze applicatie te klikken.

Stap: 5 Start uw pc opnieuw op

Start nu uw pc opnieuw op om deze wijzigingen toe te passen die u in deze toepassing hebt aangebracht.

Met deze eenvoudige stappen kunt u pop-ups op uw scherm blokkeren, maar kunt u dit toch niet doen, neem dan contact op met een expert door McAfee bellen nummer.