Wat Zijn De Stappen Om Mcafee Error 0x-7fffbffb Op Te Lossen?

McAfee is een betrouwbare antivirustoepassing die volledige beveiliging van uw computers, pc’s en andere apparaten garandeert en biedt. Er komt echter een situatie waarin een gebruiker McAfee Error 0x-7fffbffb tegenkomt die aangeeft dat u niet verder kunt gaan met het software-installatieproces. Wanneer u McAfee Windows Security probeert te installeren en het mislukt, toont het installatieprogramma een rood bericht met de onderstaande tekst:

“Kan de installatie niet voortzetten” We hebben problemen met het installatieproces van McAfee-software vanwege deze fout 0x-7fffbffb”

Deze fout is heel gebruikelijk voor gebruikers wanneer ze McAfee antivirus proberen te installeren, maar geen zorgen, McAfee klantenservice bellen professionals hebben deze blog geschreven met absolute oplossingen om McAfee Error 0x-7fffbffb met volledige uitleg op te lossen.

Te volgen stappen:

Oplossing 1: de pre-installatietool uitvoeren

Telkens wanneer McAfee Error 0x-7ffffbffb verschijnt, hoeft u alleen maar op het pictogram “Gereed” te klikken en het venster op het scherm te sluiten.

Nu moeten gebruikers het bestand “Pre-install tool” downloaden en op uw pc opslaan op een gewenste locatie.

Nu moet je dubbelklikken op “Pre-Install_Tool.exe” en dan hoef je alleen maar de aanwijzingen op het scherm te volgen.

Lees nu zorgvuldig alle waarschuwingsberichten en klik op de knop “Ok” om akkoord te gaan met alle door u aangebrachte wijzigingen.

Nadat u alle wijzigingen in de Pre-installatietool hebt aangebracht, klikt u op de knop “Ok”.

Vervolgens moet u op de optie “Sluiten” klikken en vervolgens uw pc opnieuw opstarten en zodra u uw pc opnieuw hebt opgestart, probeert u de McAfee-antivirus opnieuw te installeren.

Als deze stappen uw probleem niet oplossen, kunt u doorgaan naar de volgende stap om een ​​fout te verwijderen.

Oplossing: 2 Voer het technische hulpprogramma McAfee Virtual uit

Om het proces te starten, moet u naar de optie Problemen oplossen en repareren gaan.

En klik vervolgens op “Download en Run-knop”.

Nu moeten gebruikers het mvt.exe-bestand op de pc opslaan wanneer u daarom wordt gevraagd, klik vervolgens op “Ja” wanneer u wordt gevraagd om toegang te krijgen tot uw gebruikersaccount om MVT nu eenvoudig te laten uitvoeren.

Wacht tot MVT wordt geïnstalleerd, geïnitialiseerd en bijgewerkt. MVT scant uw pc op alle gerelateerde problemen met geïnstalleerde McAfee-beveiligingsproducten.

Als u geen probleem vindt, sluit dan af en sluit MVT.

Als je het telefonisch wilt oplossen of als je meer informatie wilt hebben, bel dan met McAfee telefoonnummer Nederland.