Hoe Activeer Ik Mijn AVG Ultimate Op Windows?

  • Post author:
  • Post category:AVG

Wilt u uw AVG Ultimate op Windows activeren en bent u daarom op zoek naar de handigste en betrouwbaarste oplossingen? Dan kun je in deze blog in een mum van tijd hetzelfde voor elkaar krijgen. Maar als u nog andere gerelateerde zaken heeft, dan kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het AVG Telefoonnummer Nederland . En u wordt bijgestaan ​​door in aanmerking komende experts die u alleen eersteklas oplossingen kunnen bieden.

Volg de onderstaande stappen om uw AVG Ultimate-abonnement te activeren met behulp van de activeringscode:

  • U moet eerst AVG Internet Security openen en vervolgens klikken op ‘Menu> Activeringscode invoeren.
  • Daarna moet u uw activeringscode typen of plakken, inclusief de koppeltekens, en dan moet u op de ‘Enter’ knop klikken.
  • Vervolgens moet u op de knop ‘Een installatie activeren’ klikken naast ‘AVG TuneUp, AVG Secure VPN en AVG AntiTrack die wordt vermeld onder‘ Andere beschikbare abonnementen.

U zou nu uw AVG Ultimate-abonnement actief moeten hebben op Windows.

Hieronder volgen de stappen om AVG Ultimate te activeren via het AVG-account:

  •  U moet eerst AVG Internet Security openen en vervolgens op ‘Menu> Aanmelden’ klikken.
  •  Nu moet u de inloggegevens invoeren voor uw AVG-account die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Ultimate te kopen, en daarna moet u op de knop ‘Aanmelden’ klikken. U kunt ook het tabblad ‘Account maken’ selecteren om een ​​nieuw AVG-account te maken.
  •  Eindelijk hoeft u nu alleen maar op ‘Activeren en installeren’ te klikken naast de ‘AVG-producten’ die net onder ‘Andere beschikbare abonnementen’ worden vermeld.

Nadat u dit heeft gedaan, moet het AVG Ultimate-abonnement succesvol actief zijn op Windows.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u zonder problemen klaar moeten zijn om uw AVG-product te gebruiken. Als u echter problemen ondervindt, moet u Bellen AVG Nummer. Vervolgens begeleiden de technici u onmiddellijk met de juiste instructies en oplossingen.