Hoe Voer Ik Een Onderhoudsscan Uit in AVG TuneUp?

  • Post author:
  • Post category:AVG

Wilt u optimaal geholpen worden om een ​​onderhoudsscan uit te voeren in uw AVG TuneUp? Welnu, dan bent u zeker op de juiste site terechtgekomen en krijgt u hier binnen de kortste keren absolute oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u helemaal geen spijt zult hebben van uw beslissing. Maar als u hulp nodig heeft bij andere AVG-vragen of problemen, kunt u altijd contact opnemen met de meest ervaren en toegewijde experts door hen een Bellen AVG Klantenservice Nummer te geven. Dan biedt het team u in een handomdraai de nodige oplossingen.

U moet weten dat de onderhoudsscan een zeer uitgebreide controle van uw respectieve systeem is die helpt bij het detecteren van kapotte of overtollige items en traceergegevens.

Daarom volgen hieronder de stappen om een ​​onderhoudsscan uit te voeren in AVG TuneUp.

  •  Allereerst moet u op de titel ‘Onderhoud’ klikken op het dashboard van AVG TuneUp.
  •  En dan moet u de vakjes aanvinken naast de soorten problemen die u wilt opschonen. En de probleemtypen die automatisch door AVG worden aangevinkt, kunnen veilig worden opgeschoond zonder cruciale gegevens te verliezen.
  •  Optioneel moet u nu ook op een paneel klikken om items op uw computer te bekijken, en vervolgens moet u precies specificeren welke items worden opgeschoond.
  •  Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de optie ‘Herstellen en opschonen’ klikken om de geselecteerde problemen op te lossen.
  •  Eindelijk, als de reiniging is voltooid, hoeft u alleen maar op de knop Gereed te klikken.

En nu zou u alle geselecteerde problemen met succes moeten hebben opgelost. Als u de AVG TuneUp echter voor het eerst gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd om ‘Automatisch onderhoud’ in te schakelen.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde zonder problemen moeten kunnen doen. Als u echter een storing tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met AVG Nederland . En u krijgt meteen de hulp van de technici. En zij begeleiden u naar wens met passende oplossingen.