Hoe Activeer Ik AVG Met De Activerings Code?

  • Post author:
  • Post category:AVG

Kijkt u ernaar uit om uw AVG Internet Security te activeren met de activeringscode? Als dat zo is, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u bent op de juiste plek aangekomen en hier heeft u de perfecte oplossing. Deze blog is toegewijd om alleen gecorrigeerde en nuttige oplossingen te leveren, daarom moet u uw zorgen achterwege laten. Maar als u nog andere vragen heeft, kunt u het nummer van de AVG klantenservice bellen. Daarna krijgt u de hulp van de meest geschikte experts die u eersteklas oplossingen zullen bieden.

Hieronder volgen de oplossingen om uw AVG Internet Security-abonnement op een Windows-pc te activeren met behulp van de activeringscode:

• Allereerst moet u uw activeringscode zoeken. Het wordt opgenomen in uw ‘Orderbevestigings-e-mail’

En als u gedetailleerde instructies wilt, kunt u het volgende artikel ‘Uw AVG-activeringscode zoeken’ raadplegen.

• Daarna moet u dubbelklikken op het AVG Internet Security-pictogram dat u op uw Windows-bureaublad ziet om de toepassing te openen.

En als u alternatieve opties wilt om AVG Internet Security te openen, raadpleegt u dit artikel ‘AVG-toepassingen openen’

• En nu moet u het menu selecteren> de activeringscode invoeren ’optie.
• En dan moet u uw activeringscode inclusief de koppeltekens typen of plakken in het daarvoor bestemde tekstvak, en dan hoeft u alleen maar op de ‘Enter’ knop te klikken.
• Ten slotte moet u uw abonnementsgegevens controleren. En als u nu meer dan één geldig abonnement heeft, moet u op de pijl omlaag klikken en ook het abonnement selecteren dat u wilt gebruiken.

U moet nu op de knop ‘Doorgaan’ klikken om de activering met succes te voltooien. En u moet uw AVG Internet Security actief hebben op Windows.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u zonder problemen klaar moeten zijn om het AVG-product te gebruiken. Mocht u toch problemen ondervinden, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met AVG Klantenservice . Dan zijn de technici direct beschikbaar om u verder te begeleiden.