AVG Scan Instellen Voordat De Computer Opstart

  • Post author:
  • Post category:AVG

Om uw apparaat veilig te houden en regelmatig te scannen, is het een goede gewoonte om te volgen. Het enige dat u hiervoor nodig hebt, is krachtige antivirussoftware. AVG Internet Security biedt u verschillende soorten scans, zoals volledige ‘computerscan’, ‘specifieke map- en bestandsscan’ of het uitvoeren van een ‘geplande scan’. U kunt ook een scanschema op uw apparaat instellen als u wilt dat de antivirus tijdens het opstarten door het computersysteem kijkt. Voor dit doel moet u een opstartscan plannen om deze functie uit te voeren.

Dus hoe stel je een scantijd in voordat de computer opstart?

Volg de onderstaande stappen om een ​​tijd in te plannen op uw antivirusprogramma:

  1. Tik in de AVG Internet Security-software in het vervolgkeuzemenu op ‘Opties’ en selecteer vervolgens ‘Geavanceerde instellingen’.
  2. Klik in de linkerzijbalk op het plusteken dat beschikbaar is voor Schema’s om alle opties uit te vouwen. Kies in de lijst de optie ‘Geplande scan’. Hiermee kunt u een tijd instellen waarop AVG het apparaat automatisch mag scannen.
  3. Schakel het selectievakje naast ‘Deze taak inschakelen’ in om het geplande scannen in te schakelen.
  4. Tik in het gedeelte ‘Planning’ op ‘Uitvoeren bij opstarten computer’. U kunt de vertraging van een minuut op nul instellen, omdat het tijdens het opstarten van uw computersysteem onmiddellijk geplande scans kan uitvoeren. Klik dan op de knop ‘Solliciteren’.
    A. Nadat u deze instellingen hebt gemaakt, scant AVG Internet Security uw apparaat elke keer dat u het apparaat inschakelt.

Bellen AVG Antivirus klantenserviceteam voor hulp

Antivirus is een noodzaak in de huidige tijd. De enige manier om uw apparaat te beveiligen tegen problemen en uw vertrouwelijke gegevens die op uw apparaat zijn opgeslagen te riskeren. Als u wilt weten hoe u antivirussoftware op uw computersysteem kunt downloaden en installeren, neem dan contact op met het team van experts die u door het proces zullen leiden. Laat een bellen AVG nummer achter en laat het team je helpen. We zijn ook 24 uur per dag beschikbaar via livechat, dus u kunt daar altijd contact met ons opnemen.