Hoe Activeer Ik Mijn AVG Internet Security in Windows?

  • Post author:
  • Post category:AVG

Kijkt u uit naar een aantal betrouwbare oplossingen om AVG Internet Security op uw Windows-pc te activeren? Dan heb je eindelijk de juiste blog gevonden waar je meteen wordt geholpen met de meest eersteklas oplossingen. En mocht u nog andere AVG problemen hebben dan kunt u Bellen AVG Telefoonnummer . En dan zal het team van experts u de nodige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de vereiste procedure:

  • Allereerst moet u de gebruikersinterface van AVG openen en vervolgens naar de optie ‘Menu> Activeringscode invoeren’ gaan.
  • Daarna zou u uw activeringscode moeten typen of plakken (inclusief de koppeltekens), en dan moet u op de ‘Enter’ knop klikken.
  • En als u nu meer dan één geldig abonnement heeft, moet u op de pijl omlaag klikken om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken. Daarna moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken om terug te keren naar het gedeelte ‘Mijn abonnement’.

En als u AVG Internet Security moet activeren met uw AVG-account, moet u de onderstaande stappen volgen:

  • U moet de AVG-gebruikersinterface openen en vervolgens naar de optie ‘Menu> Aanmelden’ gaan.
  • Vervolgens moet u de inloggegevens invoeren voor uw AVG-account die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor het aanschaffen van AVG Internet Security. Hierna moet u op het tabblad ‘Aanmelden’ klikken. Als alternatief moet u het tabblad ‘Account maken’ selecteren om een ​​nieuw AVG-account te maken.
  • Eindelijk, als u meer dan één geldig abonnement heeft, moet u op de pijl omlaag klikken om het abonnement te selecteren dat u wilt gebruiken. Vervolgens moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken om terug te keren naar het scherm ‘Mijn abonnement’

Daarna moet uw AVG Internet Security-abonnement actief zijn op Windows.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u deze gemakkelijk moeten kunnen openen. Mocht u tegen problemen aanlopen, dan dient u direct contact op te nemen met AVG Nederland voor passende oplossingsinstructies.