Hoe Activeer Ik Een AVG Product Met De Activerings Code?

Wilt u AVG Ultimate kunnen activeren met de activeringscode? Dan wordt u zeker begeleid om het noodzakelijke meteen gedaan te krijgen. Maar als u andere problemen heeft, hoeft u alleen maar het nummer van de AVG klantenservice te bellen. En dan heb je de experts die er zijn om je binnen de kortste keren te helpen met de meest betrouwbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uw AVG Ultimate-product op uw Windows-pc te activeren met behulp van de activeringscode:

 U moet eerst AVG Internet Security openen en vervolgens op ‘Menu> Activeringscode invoeren’ klikken.
 Daarna moet u uw ‘Activeercode’ typen of plakken, inclusief de koppeltekens, en vervolgens moet u op de ‘Enter’ knop klikken.
 En nu moet u klikken op ‘Activeren en installeren naast AVG TuneUp, AVG Secure VPN en AVG AntiTrack dat wordt vermeld onder andere beschikbare abonnementen.

U zou nu uw AVG Ultimate-abonnement actief moeten hebben op Windows.
Hieronder volgen de stappen om uw product te activeren met het AVG-account:

 U moet eerst AVG Internet Security openen en vervolgens op de optie ‘Menu> Aanmelden’ klikken.
 En nu moet u de inloggegevens invoeren voor uw AVG-account die is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt gebruikt om AVG Ultimate te kopen, en nu moet u op de knop ‘Aanmelden’ klikken. of u hoeft alleen maar het tabblad ‘Account maken’ te selecteren om een ​​nieuw AVG-account te maken ’
 Ten slotte moet u op de optie ‘Activeren en installeren’ klikken naast AVG TuneUp, AVG Secure VPN en AVG AntiTrack die direct onder ‘Andere beschikbare abonnementen’ worden vermeld.

En nu hebt u het AVG Ultimate-abonnement met succes op Windows geïnstalleerd.

Nadat u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u er zonder problemen toegang toe moeten hebben. Maar als u problemen ondervindt, kunt u direct contact opnemen met het AVG Telefoonnummer. U krijgt de hulp van goed opgeleide technici die u zullen begeleiden met verdere gerelateerde instructies.