Hoe Gebruik Ik De Tag Functie In Een Instagram Bericht?

Wil je de tag-functie in Instagram gebruiken en dus op zoek naar passende oplossingen? Dan ben je zeker op de goede plek terecht gekomen. Maar als u andere vragen heeft, moet u het Instagram klantenservice Nummer bellen. En dan begeleiden de experts u binnen no-time met de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de tag de functies in je Instagram-post te gebruiken:

• Allereerst moet je, voordat je een nieuw Instagram-bericht op je profiel plaatst, naar het bijschriftveld op het tabblad ‘Nieuw bericht/Delen’ gaan en vervolgens op de optie ‘Mensen taggen’ tikken.
• En als je een foto plaatst, moet je ergens op tikken (zoals op iemands gezicht) om de tag in te stellen.

Als u nu een video publiceert, tikt u op de knop ‘Plusteken (+) onder het voorbeeld van het videobericht.

• Daarna verschijnt een lijst met voorgestelde gebruikers op uw scherm. En dan moet je op de gebruiker tikken die je wilt taggen in de lijst of naar een specifieke gebruiker zoeken met behulp van het zoekveld.
• En nu verschijnen de tags boven uw fotopostvoorbeeld of onder uw videopostvoorbeeld – en herhaal dan stap 2 en 3 om extra getagde gebruikers toe te voegen als u dat wilt.
• U moet nu op de knop ‘Gereed’ in de rechterbovenhoek tikken.

OPMERKING: En dan zullen de gebruikers die je hebt getagd een melding ontvangen dat ze zijn getagd nadat ze je foto of video hebben geplaatst.

• Eindelijk moet je het posten van je foto- of videopost afmaken. En dan zie je een tagpictogram verschijnen in de linkerbenedenhoek van je gepubliceerde bericht, waarop jij en iedereen gewoon kunnen tikken om de tags te zien.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Als u echter problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Instagram Helpdesk Telefoonnummer. Waarna de technici u meteen verdere nuttige oplossingen zullen aanreiken.