Hoe Gebruik Ik Een Afbeelding Inline In Een Hotmail E-mail?

Bent u op zoek naar de meest geschikte oplossingen om een ​​afbeelding inline te kunnen gebruiken in uw Hotmail e-mail? Nou, dan ben je zeker op de juiste blog beland, want hier word je alleen binnen de kortste keren begeleid met passende oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde storingen, dan moet je gewoon contact opnemen met het Hotmail Telefoonnummer. En dan zullen de getalenteerde en in aanmerking komende experts u zo snel mogelijk de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​afbeelding inline in uw Windows Live Hotmail-e-mail in te voegen; volg gewoon de instructies om nauwkeurige resultaten te krijgen:

1. Het eerste dat u moet doen, is beginnen met het openen van Outlook.com.
2. En dan moet u een nieuw bericht maken of een bestaand bericht beantwoorden met behulp van het Hotmail-e-mailadres.
3. U moet nu de cursor in het gebied van het bericht plaatsen waar u de inline-afbeelding wilt laten verschijnen.
4. Vervolgens moet je naar de mini-werkbalk gaan die je onder aan het berichtveld ziet en klik je op de optie ‘Afbeeldingen inline invoegen’.
5. U moet nu naar de afbeelding navigeren die u wilt invoegen en vervolgens de knop ‘Openen’ selecteren.
6. Daarna, wanneer de afbeelding in het berichtveld verschijnt, kunt u doorgaan en het formaat wijzigen zoals u dat wilt. Je hoeft alleen maar over de afbeelding te zweven en er vervolgens met de rechtermuisknop op te klikken, selecteer nu de gewenste ‘Grootte’ en dan moet je de opties ‘Klein, Best passend of Origineel’ kiezen.
7. U moet nu uw e-mailbericht invullen en nu gewoon op de knop ‘Verzenden’ klikken.
8. Ten slotte wordt de e-mail verzonden vanaf uw Hotmail-e-mailadres. En vanaf nu zijn eventuele antwoorden in Outlook te lezen.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u dienovereenkomstig toegang moeten hebben tot de benodigde. Als u echter een probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen contact op te nemen met Hotmail Klantenservice Nummer. Dan zullen de toegewijde technici u onmiddellijk begeleiden met de beste oplossingen.