Hoe Kan Ik Mail Synchroniseren Met Mijn Hotmail Account op Mac?

Probeer je Mail te synchroniseren met je Hotmail-account op Mac? Dan wil je graag weten dat je bij de perfecte blog bent gekomen. En als u gerelateerde vragen heeft, hoeft u alleen maar een Bellen Hotmail Klantenservive Nederland te geven. En dan helpen de experts u met de meest bruikbare en betrouwbare oplossingen.

De onderstaande stappen zijn om te beginnen de vereiste procedure:

 Allereerst moet je beginnen met een klik op het ‘Mail’ -pictogram in het Dock van de Mac.
 En dan in het menu ‘E-mail’, zou u de optie ‘Account toevoegen’ moeten selecteren.
 Nu moet u ook de optie ‘Ander e-mailaccount’ selecteren die op het scherm staat dat wordt geopend en vervolgens moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken. En nu, afhankelijk van uw macOS-versie, moet u hier misschien de optie ‘E-mailaccount’ selecteren die op het volgende scherm te zien zal zijn.
 Op de weergegeven pagina moet u uw naam, Hotmail-e-mailadres en wachtwoord invoeren in de daarvoor bestemde velden, en vervolgens moet u het tabblad ‘Aanmelden’ selecteren.
 U moet eraan denken om ‘E-mail en notities’ aangevinkt te laten in de lijst met beschikbare services, en vervolgens moet u op de knop ‘Gereed’ klikken.
 U moet nu in de Mailbox-zijbalk kijken die zich aan de linkerkant van het Mail-venster bevindt. Nadat u dit heeft gedaan, moet u de inbox openen als deze is gesloten door op de pijl ernaast te klikken om de beschikbare mailboxen te zien. Nu moet u op de nieuwe Hotmail-mailbox klikken om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account in Mail. Als het een nieuw account is, ontvang je een welkomstmail. En als het een oud account is, geeft het nummer naast Hotmail het aantal e-mails in de inbox aan.

En als je de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou je hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen openen. Mocht u tegen een probleem aanlopen kunt u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . En dan heb je binnen de kortste keren de hulp van de meest gekwalificeerde technici.