Hoe Plaats Ik Een Afbeelding Inline In Een Hotmail E-mail?

Kijk je er naar uit om een ​​afbeelding inline in je Windows Live Hotmail-account in te voegen? Nou, als dat zo is, dan ben je zeker op de juiste blog terechtgekomen en word je dienovereenkomstig geholpen met de meest nauwkeurige stappen. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, hoeft u alleen maar het Hotmail klantenservice nummer in te voeren. En de toegewijde experts helpen u met de nodige oplossingen.

De volgende stappen die hieronder worden vermeld, zijn om een ​​afbeelding inline in uw Windows Live Hotmail-e-mail in te voegen; u hoeft alleen maar de instructies zorgvuldig te volgen om het gewenste resultaat te krijgen:

• Allereerst moet u naar Outlook gaan.
• En dan moet u een nieuw bericht maken of een bestaand bericht beantwoorden met uw Hotmail-e-mailadres.
• Vervolgens moet u de cursor in het gebied van het bericht plaatsen waar u de inline-afbeelding wilt laten verschijnen.
• Ga daarna naar de mini-werkbalk die zich onderaan het berichtveld bevindt en klik vervolgens op het pictogram voor de optie ‘Afbeeldingen invoegen’.
• U moet nu naar de afbeelding navigeren die u wilt invoegen en vervolgens de knop ‘Openen’ selecteren.
• Als de afbeelding nu in het berichtveld verschijnt, kunt u ervoor kiezen om het formaat te wijzigen. Om dit te doen, moet je over de afbeelding bewegen, er met de rechtermuisknop op klikken en nu ‘Grootte’ selecteren en dan moet je een van de volgende kiezen; Small, Best Fit of Original’ opties.
• U kunt uw e-mailbericht een bericht sturen en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ klikken.
• Eindelijk, nu, eindelijk, wordt de e-mail verzonden vanaf uw Hotmail-e-mailadres. En nu kunt u alle antwoorden in Outlook lezen.

Nadat u klaar bent met het voltooien van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn en klaar om toegang te krijgen. Maar mocht u een probleem tegenkomen, dan kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer. En dan zullen de technici u zo snel mogelijk de beste oplossingen bieden.