Hoe E-mails Van Hotmail Doorsturen Naar Een Ander Account?

Bent u op zoek naar de beste begeleiding om uw e-mails van uw Hotmail-account door te sturen naar een ander account? Dan heb je vast en zeker de perfecte site gevonden, en in deze blog vind je de antwoorden op je vraag. In een mum van tijd wordt u direct begeleid met de meest betrouwbare oplossingen en bent u tevreden met het resultaat. Mocht u desondanks ook last hebben van andere gerelateerde Hotmail vraagstukken dan kunt u altijd contact opnemen met de Hotmail Klantenservice Bellen . En dan krijgt u zeker goed opgeleide en efficiënte experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

TIP: Als u de eerste stappen die hieronder worden genoemd wilt overslaan, moet u direct naar de Outlook-doorstuuropties gaan.

Hieronder volgen de stappen om met het proces te beginnen:

  •  Allereerst moet u inloggen op uw e-mail via Outlook Mail.
  •  En dan moet je het menupictogram ‘Instellingen’ selecteren, je ziet het aan de rechterkant van de menubalk en ziet eruit als een versnelling.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ kiezen.
  •  Daarna moet u naar de optie ‘E-mail> Doorsturen’ gaan.

OPMERKING: En omdat u toegang hebt tot gevoelige informatie, kan Microsoft u hier vragen om u nogmaals bij uw account aan te melden.

  •  Nu moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  •  Vervolgens moet u in het veld ‘Mijn e-mail doorsturen naar’ het e-mailadres invoeren waarnaar u berichten wilt doorsturen.
  •  Eindelijk hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft doorlopen, kunt u de volgende keer alles zelf regelen. Mocht u echter een soort storing tegenkomen, dan weet u dat u zonder enige vertraging Contact Hotmail Telefoonnummer hoeft te nemen. Daarna zullen getalenteerde technici beschikbaar zijn om u onverwijld bij te staan ​​met de vereiste oplossingen. En het team zorgt ervoor dat u de beste begeleiding krijgt.