Laat Uw E-mail Account Opnieuw Activeren Met De Relevante Gmail Klantenservice

Hotmail is een van de eersteklas services die over de hele wereld worden gebruikt. Het is niet alleen een e-mailservice, maar wordt ook gebruikt voor andere services zoals taakbeheer, messenger en agenda, opslag en voor nog veel meer opties. Als een gebruiker gedurende lange tijd geen toegang heeft tot zijn/haar Hotmail-account, wordt het account inactief gemaakt, met name 360 ​​dagen. Als je je Hotmail-account niet meer nodig hebt, hoef je alleen maar 360 dagen te wachten, het wordt vanzelf uitgeschakeld; u kunt het later opslaan voor het geval u van gedachten verandert.

Aan de andere kant is het mogelijk om je Hotmail-account zelf te sluiten op de account sluiten pagina op het Hotmail-account. Wanneer u uw Hotmail-account sluit, wordt de volledige inhoud van de e-mail, zoals de inbox die is opgeslagen en uw lijst met contactpersonen, verwijderd. Hotmail Klantenservice Nederland kan u helpen bij het opnieuw activeren van uw Hotmail-account.

Er zijn enkele nadelen aan het deactiveren van uw Hotmail-account:

Het grootste nadeel van het verwijderen van het Hotmail-account is dat u uw Hotmail-account niet op elk moment kunt herstellen; zelfs u besluit het account opnieuw te gebruiken. U kunt uw Hotmail-account aan een ander toewijzen aan een niet-Hotmail-e-mailadres wanneer u uw Hotmail-account sluit. Het elimineert het proces van inloggen op Windows Live Messenger met een e-mailadres dat niet meer in gebruik is.

Stappen om uw gedeactiveerde Hotmail-account te herstellen:

• Om uw Hotmail-account te herstellen, gaat u eerst naar de Hotmail-website.
• Vervolgens vraagt ​​het om het Hotmail-e-mailadres en wachtwoord om in te loggen op uw gedeactiveerde account.
• Nu moet u klikken op “Activeer Mijn account”.
• Klik nu op “Doorgaan” om uw Hotmail-account te herstellen.

Gebruikers kunnen deze eenvoudige stappen volgen en hun account geactiveerd krijgen. Als u er een vindt tijdens het opnieuw activeren van uw Hotmail-account, moet u Hotmail-helpdesk Nummer bellen, de andere naam van de betrouwbaarheid en de probleemoplosser. Daarom, als u problemen ondervindt, bel ze dan voor onmiddellijke ondersteuning.