Hoe Krijg Ik Toegang Tot Mijn Hotmail Account Met Microsoft Outlook?

Kijk je ernaar uit om je Hotmail-account te openen met Microsoft Outlook? Dan kunt u dat nu eenvoudig hier doen. Maar als u gerelateerde vragen heeft, kunt u gerust een Bellen Hotmail Klantenservice Nederland geven. En de experts zullen u direct voorzien van de meest betrouwbare oplossingen.

Belangrijk: u moet ook weten dat Microsoft het gekoppelde account in 2018 heeft verwijderd uit de webversie van Outlook. En dus moet u uw e-mailaccounts opnieuw verbinden met de nieuwe versie van Outlook.

De volgende stappen zijn bedoeld om u te helpen uw Windows Live Hotmail-account te synchroniseren met Microsoft Outlook:

 Allereerst zou u moeten beginnen met het bezoeken van Outlook.com, en vervolgens moet u het tandwielpictogram selecteren dat in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina te zien is om het menu ‘Snelle instellingen’ te openen.
 Daarna moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren, deze bevindt zich onder aan het menu.
 Vervolgens moet u de optie ‘E-mail synchroniseren’ selecteren op de volgende pagina.
 En nu hoeft u niet onder de ‘Verbonden accounts’ te gaan en vervolgens moet u de optie ‘Andere e-mailaccounts’ selecteren.
 Nu zou u op de pagina ‘Uw account verbinden’ een weergavenaam moeten invoeren (de naam die de ontvangers zullen zien wanneer ze een e-mailbericht van u ontvangen) en ook het volledige e-mailadres en het wachtwoord van de e-mailaccount waarmee u verbinding wilt maken met uw Outlook-account.

Opmerking: en als u nu de tweestapsverificatie gebruikt die is ingeschakeld voor uw Hotmail-account, moet u ook een wachtwoord voor dat account maken.
 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de knop OK te klikken en dan ben je klaar.

En nadat u de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou u indien nodig toegang moeten hebben tot de noodzakelijke. Mocht u toch een storing ondervinden, dan hoeft u alleen maar Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen. De technici staan ​​klaar om u verder te helpen.