Hoe Moet Ik Een Hotmail Handtekening Instellen in Outlook?

Wilt u uw Hotmail-handtekening in Outlook instellen en zoekt u daarom naar geschikte oplossingen? Dan ben je op de plek waar je hetzelfde hier aantreft en wordt je dienovereenkomstig geholpen. Maar als u andere vragen heeft, kunt u Bellen Hotmail Klantenservice Nederland wanneer u maar wilt. En de experts bieden u dan direct de gewenste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen zoals aangegeven om het gewenste resultaat te krijgen:

 U moet zich aanmelden bij Outlook.com.
 En dan moet je naar het tandwielpictogram Instellingen gaan en ook de ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren
 Daarna moet u in het dialoogvenster Instellingen het tabblad ‘E-mail’ selecteren.
 U moet ook de opties ‘Opstellen en beantwoorden’ selecteren.
 En nu moet u in het tekstvak ‘E-mailhandtekening’ uw Hotmail-handtekening invoeren.

Opmerking: en als u wilt, kunt u er ook voor kiezen om de opmaakhulpmiddelen te gebruiken om het uiterlijk van de tekst te wijzigen, aanhalingstekens op te maken, afbeeldingen toe te voegen en zelfs de hyperlinks in te voegen.

 U moet nu het selectievakje ‘Automatisch mijn handtekening toevoegen aan de nieuwe berichten die ik opstel’ selecteren.
 Als u vervolgens uw handtekening wilt opnemen in de antwoorden en doorgestuurde berichten, moet u het selectievakje ‘Automatisch mijn handtekening opnemen in berichten die ik doorstuur of beantwoord’ selecteren.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren als u klaar bent. En dan zou u uw nieuwe e-mailhandtekening bij uw Hotmail-berichten moeten hebben.

Opmerking: u moet echter weten dat Outlook automatisch uw handtekening opneemt wanneer u een e-mailbericht opstelt. Dus als u uw e-mailhandtekening niet aan een bepaald bericht wilt toevoegen, kunt u deze gemakkelijk verwijderen zoals u een normaal bericht zou verwijderen.

Nadat je de gegeven stappen hebt voltooid, zou je zonder problemen toegang moeten hebben tot het noodzakelijke. En mocht u problemen ondervinden, neem dan contact op met het Hotmail Telefoonnummer . De technici zullen u dan de verdere instructies geven.