Hoe importeer ik Mijn Outlook Berichten en Contact Personen in Gmail

Kijk je ernaar uit om je Outlook-berichten en contacten in Gmail te importeren? Dan moet je blij zijn dat je hier binnen de kortste keren wordt begeleid om hetzelfde te doen. Maar als u nog andere Outlook-problemen heeft, hoeft u alleen maar Bellen Outlook Telefoonnummer. En de experts zorgen meteen voor hoogwaardige diensten en oplossingen.

Volg deze onderstaande stappen volgens de instructies om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst zou je op je Gmail-accountpagina de knop Instellingen moeten selecteren die zich rechtsboven op de pagina bevindt (dit is een tandwielvormig pictogram).
 En dan moet je op de knop ‘Instellingen’ tikken.
 Daarna moet u bovenaan de instellingenpagina het tabblad ‘Accounts en import’ selecteren.
 Vervolgens, in het gedeelte ‘E-mail en contacten importeren’, moet je ‘E-mail en contacten importeren’ selecteren

Opmerking: als u nu eerder heeft geïmporteerd, dan zal de optie ‘Importeren vanaf een ander adres’ lezen

 Er wordt nu een venster geopend waarin u wordt gevraagd ‘Van welk account wilt u importeren?’. U hoeft alleen uw e-mailadres van Outlook.com in te voeren en vervolgens de knop ‘Doorgaan’ te selecteren.
 Nadat u dit heeft gedaan, wordt er weer een venster geopend met wat informatie. Hier moet u klikken op ‘Doorgaan’
 En nu moet je in het volgende venster de machtigingen voor Gmail bevestigen om toegang te krijgen tot je Outlook-account. en vervolgens moet u de voorwaarden lezen en op de knop ‘Ja’ klikken om door te gaan, hierna moet u het scherm ‘Verificatie geslaagd’ sluiten
 Hier heb je een venster met het label stap 2: samen met de importopties, hoef je alleen maar het gewenste venster te selecteren.
 En tot slot moet u de optie ‘Importeren starten’ selecteren en nu op OK klikken.

Nu zou je klaar moeten zijn met de stappen en we hopen dat je het nodige gedaan hebt als je problemen tegenkomt, dan moet je onmiddellijk contact opnemen met Outlook Nummer Nederland voor de beste oplossingen. En je hebt de technici klaar om je verder te helpen.