Hoe Kan Ik Een Foto Toevoegen Aan Mijn Linkedin-Account?

LinkedIn is het populairste socialemediaplatform voor professionals en het is een van de weinige grote platforms waarmee mensen hun profiel kunnen bijwerken. Een premium-account vereist een vereiste abonnementsservice omdat het aanvullende services biedt. Maar het is waardevol om extra te betalen voor een premium lidmaatschap van LinkedIn. Verbinden met iemand op LinkedIn is een eenvoudige procedure; gebruikers over de hele wereld gebruiken LinkedIn om contact te leggen met diverse bedrijven en jonge experts en om hun dagelijkse taken te posten om hun expertise te tonen. Gebruikers kunnen ook verbindingen van hun accounts wissen door de instructies in dit bericht van LinkedIn Helpdesk te voltooien.

Als je een probleem hebt met je LinkedIn-account, bel dan het LinkedIn Nummer om te spreken met een van de topprofessionals die regelmatig met LinkedIn-problemen te maken heeft.

Het klantenserviceteam van LinkedIn bestaat uit ervaren professionals die uitgebreide ervaring hebben opgedaan en over de nodige tools beschikken om alle problemen binnen de toegewezen periode op te lossen.

Om te weten hoe belangrijk het is om een ​​profielafbeelding te hebben, volgt hier een manier om er een aan uw account toe te voegen:

1. Eerst en vooral moet u uw account lokaliseren. Ik weet zeker dat je waarschijnlijk begrijpt hoe, maar de eenvoudigste methode is om op de “Ik”-knop in de rechterbovenhoek van je scherm te tikken.
2. Kies vervolgens uit de lijst met opties “Profiel bekijken”. Nu u bij uw account bent aangekomen, selecteert u de optie “Camera” in de inleidende kolom.
3. Het camerasymbool verschijnt niet als je op dit moment een profielfoto hebt en deze wilt bijwerken. U kunt ook op uw bestaande profielfoto klikken.
4. Je hebt nu 2 alternatieven voor het toevoegen van een profielfoto: Om een ​​foto van je smartphone te maken, selecteer je ‘Camera’. Als alternatief kunt u een foto rechtstreeks vanaf het apparaat uploaden door op “Uploaden” te klikken en bam!
5. Als je wijzigingen aan je profielfoto moet aanbrengen nadat je deze hebt geselecteerd, krijg je de kans om “Afbeelding bewerken”.
6. Het enige dat u hoeft te doen, is “Foto opslaan” selecteren in het menu.

Als je vragen hebt over je LinkedIn-account, neem dan direct contact op met Bellen LinkedIn Telefoonnummer. U kunt het ondersteuningsteam op de gratis lijn benaderen door op het tabblad NU BELLEN op de website te drukken, of u kunt chatten met een van de klantenservicemedewerkers met behulp van de QUICK CHAT-functie.
De ondersteuningsmedewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via telefoon en chat, dus neem direct contact met ons op om alle inconsistenties van uw LinkedIn-account te laten oplossen.