Hoe Kan Ik Het Wachtwoord Van Een Paypal Rekening Wijzigen?

Bent u op zoek naar een aantal betrouwbare stappen om het wachtwoord van uw PayPal-rekening te kunnen wijzigen? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je op de perfecte plek bent gekomen en je zult helemaal geen spijt hebben van je beslissing. Maar als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het PayPal-klantenservicenummer. Dan voorziet het goed opgeleide team van experts u binnen de kortste keren van de beste oplossingen en zorgen zij ervoor dat u niet opnieuw voor dezelfde problemen komt te staan. U kunt uw zorgen dus zonder zorgen aan het team overlaten.

Hieronder volgen de stappen om het wachtwoord van uw PayPal-rekening te wijzigen; je hoeft alleen maar de stappen te volgen zoals aangegeven om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet beginnen door in te loggen op uw PayPal-account en vervolgens moet u naar uw overzichtspagina gaan.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je het tandwielpictogram Instellingen selecteren dat zich in de rechterbovenhoek bevindt, net naast de optie ‘Uitloggen’ om de account- en instellingenpagina’s van PayPal weer te geven.
  • U moet nu het tabblad ‘Beveiliging’ selecteren uit de optie bovenaan het scherm.
  • En dan moet u ‘Wachtwoord’ kiezen uit de gegeven lijst met beveiligingsopties op het scherm of u kunt ook de optie ‘Update’ selecteren.
  • Eindelijk, eindelijk verschijnt het dialoogvenster ‘Uw wachtwoord wijzigen’ op uw scherm. En nu moet u uw huidige wachtwoord in het eerste formulierveld invoeren, waarna u uw nieuwe wachtwoord in de andere twee wachtwoordvelden moet typen. En als u klaar bent, moet u de knop ‘Wachtwoord wijzigen’ selecteren.

Als u nu klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen. En in het geval dat u een soort storing tegenkomt, kunt u meteen paypal bellen nummer. Dan zijn de in aanmerking komende technici binnen de kortste keren beschikbaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.