Hoe Het Wachtwoord Van Een PayPal Rekening Wijzigen Of Opnieuw Instellen?

Probeert u het wachtwoord van uw PayPal-rekening te wijzigen of opnieuw in te stellen? Maar lukt het je om de een of andere reden niet zo goed dan ben je misschien op zoek naar de beste begeleiding toch? Dan ben je zeker op de plek waar je moet zijn. En u zult er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, aangezien de geboden oplossingen absoluut betrouwbaar zijn. Als u echter ook andere gerelateerde problemen heeft, hoeft u alleen maar het PayPal-klantenservicenummer in te voeren. Dan zullen de meest getalenteerde en ervaren experts u de benodigde oplossingen bieden.

TIP: Nu moet u er rekening mee houden dat wanneer u een beveiligd wachtwoord maakt, dit ten minste acht tekens moet hebben, samen met een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen.

Hieronder volgen de stappen om het wachtwoord van uw PayPal-rekening te wijzigen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw PayPal-account en vervolgens moet u naar uw overzichtspagina gaan.
  • En dan moet je het tandwielpictogram Instellingen selecteren. Het wordt rechtsboven weergegeven, net naast de optie ‘Uitloggen’ om de account- en instellingenpagina’s van PayPal weer te geven.
  • Vervolgens moet u het tabblad ‘Beveiliging’ selecteren uit de optie bovenaan de pagina.
  • En nu moet u ‘Wachtwoord’ kiezen uit de gegeven lijst met beveiligingsopties op het scherm of u kunt gewoon de optie ‘Bijwerken’ selecteren.
  • Eindelijk ziet u het dialoogvenster ‘Uw wachtwoord wijzigen’ op uw scherm verschijnen. Daarna moet u gewoon uw huidige wachtwoord in het eerste formulierveld invoeren en vervolgens moet u ook uw nieuwe wachtwoord in de twee wachtwoordvelden typen. En als u klaar bent, moet u de knop ‘Wachtwoord wijzigen’ selecteren.

Nadat u klaar bent met de hierboven gegeven stappen, zou u er helemaal klaar voor moeten zijn om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw account. En als u een probleem tegenkomt, kunt u onmiddellijk contact opnemen met het PayPal Service nummer. Dan staan ​​de monteurs binnen de kortste keren voor u klaar om u daarbij te begeleiden.