Het Juiste Proces Om Geld Te Ontvangen Op Paypal Me Link

Heb je de juiste procedure nodig om geld te kunnen ontvangen op PayPal Me link? Als dat zo is, moet u weten dat u geen spijt hoeft te hebben van uw beslissing als u eenmaal hier bent. En als u ook andere PayPal-gerelateerde vragen heeft, kunt u gerust het PayPal klantenservice nummer bellen. Dan helpen de efficiënte en hoogopgeleide experts u binnen de kortste keren met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om geld te ontvangen op uw PayPal Me-link:

 Allereerst moet u beginnen door naar de PayPal Me-website te gaan.

 Daarna moet u de ‘Maak uw PayPal Me-link’ selecteren.

 Vervolgens moet u inloggen op of zich aanmelden voor een PayPal-rekening. En nadat u bent ingelogd op uw account, wordt u gevraagd om uw PayPal Me-adres in te stellen.

 Dan moet je ook een foto uploaden in het daarvoor bestemde veld. Dit is echter optioneel, maar het zal je vrienden helpen te weten dat ze de juiste persoon betalen.

 En dan moet je je PayPal Me-link kiezen.

OPMERKING: u moet deze link verstandig gebruiken. Omdat je er maar één kunt maken, en nadat je het hebt gemaakt, is het van jou.

 En nu moet je de optie ‘Een PayPal Me-profiel maken’ selecteren.

Als u nu uw PayPal Me-link wilt vinden, kunt u de onderstaande stappen volgen;

 U moet eerst inloggen op uw PayPal account en vervolgens ‘Geld’ selecteren in de gegeven menubalk.

 Selecteer vervolgens aan de rechterkant de knop ‘Geld verzenden en aanvragen’.

 En nu moet je de knop ‘Verzoek’ selecteren.

 Hierna moet je aan de rechterkant ook ‘Deel je PayPal.Me’ selecteren.

 Eindelijk, eindelijk wordt uw PayPal Me-link weergegeven net onder uw profielfoto.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van het hierboven gegeven proces, zou u volledig tevreden moeten zijn met het resultaat. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u zonder enige aarzeling rechtstreeks contact opnemen met het PayPal Klantenservice telefoonnummer. Dan helpen de monteurs u direct met verdere oplossingen.