Wat Zijn De Stappen Om Direct Geld Op Te Nemen In Paypal?

Wilt u weten hoe u direct geld kunt opnemen van PayPal? Dan moet je weten dat je zeker de juiste blog hebt bereikt. En als u ook andere PayPal-vragen heeft, kunt u het PayPal-klantenservicenummer bellen. Dan helpen de hooggekwalificeerde experts u meteen met het nodige.

Volg de aangegeven stappen dienovereenkomstig om direct geld van PayPal op te nemen:

  • U moet eerst uw webbrowser openen en naar de PayPal-site gaan. En dan moet je de knop ‘Inloggen’ selecteren die zich in de rechterbovenhoek van je scherm bevindt.
  • Daarna moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw account invoeren om toegang te krijgen tot uw PayPal-rekeningoverzicht en vervolgens de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  • Dan moet je net onder je huidige rekeningsaldo de optie ‘Geld overmaken’ selecteren.
  • Selecteer vervolgens de optie ‘Overboeking van PayPal naar uw bank’ in het scherm ‘Overboeking’.
  • En dan toont dit scherm u de opties zoals; Direct en standaard. U moet de onderkant selecteren naast het gedeelte ‘Instant’ van uw bank. En als u meer dan één bank heeft, moet u de bank selecteren waarnaar u de overboeking wilt laten gaan. Nadat u dit hebt gedaan, hoeft u alleen maar op de knop ‘Volgende’ te klikken of erop te drukken.
  • En nu moet u het volledige bedrag invoeren dat u wilt overmaken. U hoeft alleen de cijfers correct in de juiste volgorde te typen. En u hoeft de toeslag van 1 procent ook niet zelf af te trekken; je moet er zeker van zijn dat alles er correct uitziet en selecteer vervolgens de knop ‘Volgende’ om door te gaan.
  • U ziet nu PayPal’s uitsplitsing van uw overboeking en ook de aftrek van de vergoeding van 1 procent. En dan moet je de overdracht alleen nog bevestigen.
  • Ten slotte toont PayPal u een bevestigingsbericht dat uw verzoek in behandeling is.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde op elk moment te beheren. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het PayPal Telefoonnummer. De technici staan ​​voor u klaar om u te begeleiden met passende oplossingen.