Hoe Los Ik De Problemen In Bol.com Op?

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen in Bol.com? Dan ben je zeker op de perfecte blog uitgekomen en word je gelijk geholpen. Maar als u ook nog vragen heeft die u storen, dan bent u bij Bol Klantenservice Nummer terechtgekomen. En de in aanmerking komende experts zullen u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Als u nu geen toegang kunt krijgen tot Bol.com, moet u de genoemde instructies volgen om het probleem op te lossen; je hoeft alleen maar de instructies te volgen:

Stap1 – U moet beginnen met het bladeren door de gerelateerde problemen;

• U moet eerst een volledige vernieuwing van de site forceren. En dit kan worden bereikt door de ‘Ctrl + F5’-toetsen tegelijkertijd in uw favoriete browser te verwerken.
• En nu moet u de tijdelijke cache en cookies in uw browser wissen om er zeker van te zijn dat u de meest recente versie van de webpagina gebruikt.

Stap2 – Vervolgens moet u de DNS-problemen oplossen: het Domain Name System (DNS) maakt het mogelijk een site-IP-adres te identificeren met woorden, zodat het gemakkelijk kan worden onthouden, zoals telefoonboeken voor websites. En deze service wordt meestal geleverd door de ISP.

• U moet uw lokale DNS-cache wissen om er zeker van te zijn dat u de meest recente cache van uw ISP pakt. Nu voor Windows – je moet naar ‘Start> Opdrachtprompt> gaan en vervolgens ‘ipconfig /flushdns’ typen en vervolgens op enter klikken. En voor details moet u uw besturingssysteem kiezen.
• En als u op kantoor of via een 3G-netwerk toegang heeft tot een website en deze werkt nog steeds niet op uw computer, dan moet u ervoor kiezen om een ​​andere DNS-service dan uw ISP’s te gebruiken. Dan zijn OpenDNS of Google Public DNS uitstekende en gratis openbare DNS-services.

Wanneer u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u klaar moeten zijn met de problemen en zou u toegang moeten hebben tot Bol.com. Mocht u echter tegen problemen aanlopen, dan kunt u contact opnemen met Bellen Bol Klantenservice Telefoonnummer. Dan zullen de technici u dienovereenkomstig begeleiden met verdere benodigde oplossingen.