Hoe Maak Je Product Vermeldingen Voor Een Bol.com Account?

Heeft u hulp nodig bij het maken van productvermeldingen voor uw Bol-account? Dan word je in deze blog gelijk geholpen met de meest geschikte oplossingen. En als u nog andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Bol Klantenservice nummer bellen. Dan zorgen de efficiënte experts voor relevante oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om aan de slag te gaan met het proces:

Stap1- Allereerst moet je een Bol.com API-verbinding maken in Channable;

• Om een ​​nieuwe Bol-verbinding te maken, moet u naar het project gaan waarin u werkt en vervolgens naar het tabblad API’s navigeren. klik nu op de ‘+ Nieuwe API toevoegen’ en klik vervolgens op ‘+ Een nieuwe verbinding toevoegen’. Waarna je een display ziet, waar je door kunt gaan en Bol.com kunt selecteren.
• Nadat je Bol.com hebt geselecteerd, geef je de verbinding een label en klik je op ‘Verbinden met Bol.com’. en dan wordt u doorgestuurd om in te loggen op uw Bol.com-verkopersaccount en moet u ook de Bol.com Retailer API-voorwaarden accepteren

Stap2– Je moet je productvermeldingen maken in Channable; u hoeft alleen de vier onderstaande stappen te volgen:

• De categorieën – u moet uw producten verzenden zonder de categorieën te doen.
• Regels – u moet ook verschillende regels maken om uw productgegevens te optimaliseren.
• Build – u vindt de vooraf ingestelde sjabloon voor de productvermeldingen. Je hoeft het alleen maar in te vullen door op het veld te klikken en te selecteren wat je leuk vindt.
• Attributen – u moet eerst proberen uw producten te verzenden zonder de attributen te doen.

Stap3- nu moet je de oude productvermeldingen van het Bol.com-account verwijderen:

• Het is noodzakelijk om te controleren of er geen oude productvermeldingen in uw account staan ​​wanneer u het Bol-account activeert.

Stap4- U moet nu uw productvermeldingen naar Bol.com sturen

• U moet ervoor zorgen dat u uw webshop activeert om toegang te krijgen.

Stap5– ten slotte hoeft u alleen uw productvermeldingen te controleren op eventuele fouten;

• Nadat je je productvermeldingen naar Bol.com hebt gestuurd, ga je naar het tabblad ‘Voorbeeld’ van je BOL API. En klik nu gewoon op filter op ‘fout’.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn om te beginnen nadat je klaar bent met het bovenstaande. Maar als u een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar Contact op te nemen met Bol Telefoonnummer Nederland. De gekwalificeerde technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere instructies.