Hoe Maak Je Een Google Bedrijf Svermeldings Pagina?

Hoe kunnen we een Google-vermeldingspagina maken?

De zoekmachine van Google is een geweldig alternatief voor een mogelijke consument die meer wil weten over uw organisatie. Om contact met u op te nemen, zullen ze hoogstwaarschijnlijk Google gebruiken om uw openingstijden, locatie en andere relevante informatie op te zoeken. Investeren in SEO en contentmarketing zal u helpen de Google-ranglijst te beklimmen, maar vergeet niet uw Google Mijn Bedrijf-vermelding te claimen of aan te maken.

De locatie, openingstijden, beoordelingen en afbeeldingen van uw bedrijf kunnen allemaal worden opgenomen in een gratis Google Mijn Bedrijf-vermelding die Google levert. Eigenaren kunnen hun eigen afbeeldingen uploaden, informatie wijzigen en berichten op de site publiceren. Het is mogelijk voor klanten om beoordelingen te geven en hun eigen foto’s toe te voegen. Voordat mensen bij uw vermelding komen, geeft de tool informatie over hoe en waarnaar ze op zoek zijn, zodat u beter aan hun behoeften kunt voldoen en meer verkeer naar uw site kunt krijgen.

Daarnaast worden bedrijven met een Google Mijn Bedrijf-vermelding weergegeven op Google Maps en in zoekresultaten van Google. Pagoda Technologies verschijnt bijvoorbeeld in de top vier van lokale vermeldingen wanneer u zoekt naar ‘IT-services Santa Cruz’, samen met een kaart die onze locatie weergeeft.

Het is voor het opzetten van een Google Mijn Bedrijf Google is vereist voordat je kunt beginnen. Ga naar Google.com/Accounts om u aan te melden voor een gratis account. Zodra u deze zes stappen heeft voltooid, bent u klaar:

Hoe kunnen we een Google bedrijf svermeldings proces maken?

De volgende stappen die u kunt gebruiken: –

U kunt in zes eenvoudige stappen een Google Bedrijfsvermelding maken.

Ga naar Google.com/business.

Log in met account in de rechterbovenhoek.

Vul de naam en locatie van uw bedrijf in.

Als u goederen of diensten op tal van plaatsen levert, kunt u een specifiek adres of een serviceregio selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Kies een kernbedrijfscategorie om het voor klanten gemakkelijker te maken u te vinden.

Dit kan niet worden overschat. Het selecteren van een categorie die zo exact mogelijk is, zal helpen bij het ontdekken van uw bedrijf door potentiële klanten.

Vermeld uw contactgegevens, zoals een telefoonnummer en/of website.

Het gebruik van een telefoonnummer met het lokale netnummer is in deze situatie van cruciaal belang. Als u nog geen lokaal telefoonnummer voor uw bedrijf heeft, kunt u Google Voice gebruiken om er gratis een te krijgen. (Je kunt oproepen ontvangen van je bestaande apparaten via Google Voice, dat is verbonden met zowel je smartphone als je computer.)

In de meeste gevallen gebeurt dit via de mail. Uw bedrijfsadres wordt geverifieerd door een echte ansichtkaart die 14 dagen nadat u deze heeft ingediend, arriveert.

Vraag toegang aan als u na het volgen van de vorige stappen een melding ontvangt met de melding “Deze vermelding is al geclaimd”. U kunt hier toegang vragen tot een bestaande Google-vermelding.

Uw account kan blijven groeien en verbeteren zodra uw vermelding is geverifieerd door foto’s toe te voegen, inhoud te plaatsen, advertenties te plaatsen en contact te leggen met klanten. Klantbeoordelingen op uw Google Mijn Bedrijf-vermelding worden ten zeerste aanbevolen. Reageer altijd op feedback van klanten, of deze nu positief of kritisch is, door ze te bedanken voor hun vriendelijke woorden of door uw bezorgdheid te uiten. Een 5-sterrenbeoordeling kan u helpen om u te onderscheiden van de concurrentie, waardoor meer klanten uw website of fysieke winkel bezoeken.
Als bedrijfseigenaar kunt u bij het maken, beheren en verifiëren van de Google-bedrijfsvermelding echter te maken krijgen met veel technische fouten. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Google via Google bellen. U kunt de beste ondersteuning verwachten.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zult u begrijpen hoe u een Google-bedrijfsvermeldingspagina kunt maken door het proces.