Hoe Moet Ik De Meldings Instellingen op Facebook Beheren?

Wilt u leren hoe u de meldingsinstellingen op uw Facebook-account beheert? Dan kun je in deze blog gemakkelijk meteen hetzelfde voor elkaar krijgen. Maar als u andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het team van experts op het Facebook Klantenservice Telefoonnummer . U hoeft alleen maar het opgegeven nummer te kiezen en de experts zullen u onmiddellijk helpen met het nodige.

OPMERKING: Voordat u met het proces begint, moet u er rekening mee houden dat wanneer u uw meldingsinstellingen wijzigt voor een pagina op Facebook die u helpt beheren, de meldingsinstellingen van anderen die ook helpen bij het beheren hiervan niet worden beïnvloed. En de anderen die aan de gerelateerde pagina werken, krijgen nog steeds meldingen over hetzelfde op basis van de instellingen die ze hebben gekozen.

 Ten eerste moet u vanuit het gedeelte Nieuwsfeed klikken op ‘Pagina’s’ in het linkermenu.
 En dan moet u de pagina selecteren waarvoor u de meldingsinstellingen wilt wijzigen.
 Daarna moet u op de optie ‘Meldingen’ klikken die u in de linkerkolom ziet.
 En nu kunt u eindelijk doorgaan en uw meldingsinstellingen naar wens bewerken.

En als je wilt, kun je ook alle meldingen zien door op de optie ‘Meldingen’ te klikken die bovenaan je Facebook-pagina staat. En dan kun je doorgaan en alle meldingen markeren als gelezen door te klikken op ‘Markeer alles als gelezen’

OPMERKING: u moet er rekening mee houden dat als u meldingen heeft ingeschakeld in uw pagina-instellingen en u nog steeds geen meldingen ontvangt, dit mogelijk komt doordat u meldingen op uw apparaat hebt uitgeschakeld. U moet proberen op ‘Instellingen> Meldingen ‘op uw apparaat te tikken en u moet ervoor zorgen dat de meldingen voor Facebook zijn ingeschakeld.

Nadat u de genoemde stappen heeft voltooid, moet u er helemaal klaar voor zijn om Facebook zonder problemen te gebruiken. En als u een probleem tegenkomt, moet u Bellen Facebook Contact Nummer gebruiken voor de meest geschikte begeleiding en oplossingen.