Hoe Stel ik een familieprofiel in op McAfee Safe Family?

McAfee Safe Family is een uitstekende applicatie waarmee ouders de digitale veiligheid van hun kinderen kunnen verbeteren door het gebruik van enkele van de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke functies die beschikbaar zijn. McAfee Safe Family biedt een verscheidenheid aan handige oplossingen waarmee ouders bepaalde apps van de apparaten van hun kinderen kunnen beperken, de live locatie van hun kinderen kunnen volgen en de schermtijd van de elektronische gadgets van hun kinderen kunnen regelen. Om hun kind goed in de gaten te houden, hoeft u alleen maar een gezinsprofiel voor hun kind aan te maken en te configureren op McAfee Safe Family.

Om het Family profiel op McAfee safe family in te stellen, volgt u nu onderstaande stappen van McAfee-klantenservice.

Stappen om een ​​familieprofiel in te stellen op McAfee Safe Family

1. Nadat u McAfee Safe Family op uw apparaat hebt geïnstalleerd, selecteert u de optie MAAK UW FAMILIE om een ​​ouderprofiel te maken.

2. Begin met het invoeren van de voornaam en het e-mailadres van uw account.

3. U kunt optioneel een foto opnemen in het gedeelte Ouderinformatie door op het PLUS-pictogram rechts van het GEZICHT-pictogram te klikken.

4. Klik vervolgens op de overige velden en vul de overige gegevens in om uw profiel compleet te maken.

5. Zodra u uw profiel hebt voltooid, kunt u er een voor uw kind maken door op het FAMILY-pictogram in het startscherm te klikken en KIND TOEVOEGEN te selecteren.

6. Voer de voornaam van uw kind in en selecteer vervolgens een beperkingsniveau voor uw kind.

7. Vink het vakje aan dat aangeeft dat u een profiel aanmaakt voor een kind onder de 18 jaar en klik vervolgens op TOEVOEGEN.

8. Herhaal stap 8 om extra kinderen toe te voegen aan de McAfee Safe Family app.

9. Klik nu op de knop VOLGENDE en maak een wachtwoord aan voor de beheerder van uw familieprofiel.

10. Selecteer ten slotte het gezinslid dat het apparaat momenteel gebruikt en voltooi de Safe Family configuratie.

Als u hulp nodig heeft bij het gebruik van McAfee Safe Family of als u gewoon meer wilt weten over de software, neem dan contact op met het Mcafee Klantenservice nederland. Onze McAfee-ondersteuningsspecialisten zijn uiterst beleefd, robuust en blijven koel terwijl ze de beste oplossingen bieden. Bel, mail of chat nu met ons.