Hoe Verwijder Ik Een Bericht Van Mijn Facebook Tijdlijn?

Probeer je een bericht van je Facebook-tijdlijn te verwijderen? Dan heb je zeker de perfecte site bereikt waar je binnen de kortst mogelijke tijd met nauwkeurige oplossingen en begeleiding wordt begeleid. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Facebook-vragen of problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar het Facebook Telefoonnummer te bellen. En de meest getalenteerde en betrokken experts worden bijgestaan ​​met passende oplossingen.

De volgende stappen zijn om het bericht van uw Facebook-tijdlijn te verwijderen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de vereiste resultaten te krijgen:

 De eerste stap die u moet nemen, is een klik geven op uw profiel rechtsboven op de Facebook-pagina.
 Nu moet je het bericht zoeken en op de horizontale stippen klikken die rechtsboven op de huidige pagina staan.
 Vervolgens moet je de optie ‘Post verwijderen’ of de optie Verbergen uit tijdlijn selecteren in het vervolgkeuzemenu.
• De Verberg op de tijdlijn – helpt om het bericht van uw tijdlijn te verwijderen, en niet van Facebook.
• De post verwijderen – helpt om de post volledig van uw Facebook te verwijderen. Houd er rekening mee dat u alleen berichten kunt verwijderen die u hebt gepost.

Opmerking: als je nu niet wilt dat iets waarin je bent getagd, op je Facebook-tijdlijn verschijnt, moet je de tag verwijderen. En als je een tag verwijdert, verschijnt de post niet meer op je tijdlijn. Maar dat bericht zal nog steeds zichtbaar zijn voor het publiek dat het wordt gedeeld binnen andere Facebook-plaatsen, zoals de ‘Nieuwsfeed en Zoeken’

Inmiddels zou u klaar moeten zijn met de hierboven genoemde stappen, aangezien de gegeven stappen absoluut betrouwbaar en nuttig zijn om u te helpen hetzelfde met succes voor elkaar te krijgen. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan moet u onmiddellijk contact opnemen met Facebook Klantenservice Nummer zonder enige twijfel. Dan zullen de meest ervaren technici die te allen tijde beschikbaar zijn, u begeleiden met verdere instructies.