Hoe Voeg Ik Een E-mailadres Toe Aan Mijn Gmail Contactpersoon?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Wil je leren hoe je een e-mailadres toevoegt aan je Gmail-contacten? Dan vind je in deze blog de oplossing die je zoekt. En u wordt naar wens begeleid met alleen maar bruikbare oplossingen in een mum van tijd. Maar als u gerelateerde vragen heeft, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Gmail Klantenservice Nummer meteen. Het team van goed opgeleide experts helpt u dan alleen met het betrouwbare.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het toevoegen van een e-mailadres aan uw Gmail-contacten:

 Allereerst moet u een bericht openen van de afzender dat u als contactpersoon in uw Gmail-account wilt opslaan.
 En dan moet je met je muisaanwijzer over de naam van de afzender bewegen, die je bovenaan de e-mail ziet.
 Vervolgens moet u op de optie ‘Toevoegen aan contacten’ klikken in het pop-upvenster.
 En als u nu meer informatie over dit contact wilt toevoegen, moet u op de knop ‘Contact bewerken’ klikken. Hierna moet u de naam van de afzender invoeren en alle andere informatie die u van de persoon heeft. En u hoeft op dit moment niet alle velden in te vullen, want u kunt later altijd meer informatie toevoegen als u dat wilt.
 Eindelijk, als u klaar bent met het toevoegen van alle gewenste informatie, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken om het nieuwe contact op te slaan.

OPMERKING: u moet ook weten dat wanneer u een paar letters in het veld ‘Aan’ typt terwijl u een nieuwe e-mail opstelt, Gmail het veld automatisch zal invullen op basis van de overeenkomende contacten, zodat u de adressen handmatig in uw contactenlijst. Als u de adressen echter niet heeft opgeslagen, kan Gmail niet hetzelfde doen.

Nu zou u helemaal klaar moeten zijn met het volgen van de bovengenoemde stappen. Mocht u een probleem tegenkomen, dan kunt u contact opnemen met Gmail Nummer Nederland . En u zult onmiddellijk worden voorzien van eersteklas oplossingen door de technici.