Mcafee Klantenservice Voor Het Oplossen Van Updateproblemen Met Mcafee Producten

Zodra u op internet gaat werken, wordt het essentieel om uw systeem, accountgegevens en vertrouwelijke gegevens te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen. En voor die veiligheid en bescherming is antivirussoftware vereist. McAfee is een van de beste antivirusprogramma’s en elimineert het risico op gegevensdiefstal en online bedreigingen. Als dit problemen veroorzaakt tijdens het vernieuwen van uw apparaat of systeem, volg dan deze richtlijnen:

Optie 1

Download en start de McAfee Virtual Technician

1. Bezoek de McAfee-website om de virtuele technicus te downloaden in een van uw favoriete browsers.
2. Selecteer de knop Ja als u een beveiligingswaarschuwing voor het downloaden van bestanden ontvangt.
3. Selecteer de knop Openen om de bovengenoemde technicus te starten of klik op Uitvoeren volgens uw browser.
4. Wacht tot het installatieproces is voltooid. Vergeet niet het systeem opnieuw op te starten nadat de installatie is voltooid.

Optie 2

Als de bovengenoemde oplossing niet werkt, volg dan deze stappen.

Download en voer het McAfee Removal Tool uit

1. Ga naar de originele website van McAfee om de verwijderingstool te downloaden.
2. Als u een beveiligingswaarschuwing ontvangt, klikt u op de knop Ja.
3. Selecteer de knop Opslaan om het bestand naar een locatie op uw systeem te downloaden.
4. Ga naar de locatie waar het bestand is opgeslagen.
5. Zorg ervoor dat alle toepassingsvensters zijn gesloten.
6. Dubbelklik op MCPR2.exe om het verwijderingsprogramma uit te voeren. Of klik op Als administrator uitvoeren.
7. Start het systeem opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd. Uw McAfee-producten worden pas volledig verwijderd als u het systeem opnieuw opstart.

Zodra dit is gebeurd, installeert u uw McAfee-producten opnieuw. Als u nog steeds met een probleem wordt geconfronteerd, neem dan contact met ons op met uw vraag, wij zullen u de beste oplossing adviseren die bij de situatie past. We kunnen de gebruiker helpen bij het downloaden, bijwerken, activeren, configureren, wijzigen van instellingen, het uitvoeren van een volledige systeemscan, het verwijderen van problemen met betrekking tot abonnement en verlenging, het niet kunnen scannen van het systeem en het probleem met betrekking tot technische fouten.

We zijn slechts een telefoontje verwijderd. Maak gebruik van onze hulp door een gratis McAfee Klantenservice nummer voor technische ondersteuning te bellen. Wij zijn experts in het leveren van directe oplossingen en staan ​​de klok rond tot uw dienst. We hebben technici die technische fouten binnen enkele minuten kunnen oplossen.