Hoe Sla Ik De Bijlagen Op In Google Drive Met Gmail?

Wilt u de bijlagen in Google Drive kunnen opslaan vanuit uw Gmail-account? Dan kun je in deze blog eenvoudig hetzelfde voor elkaar krijgen. Hier wordt u direct geholpen met de meest geschikte oplossingen. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere Gmail-storingen, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen zo snel mogelijk contact op te nemen met het Gmail Klantenservice telefoonnummer . En de experts zullen u binnen de kortste tijd de nodige oplossingen bieden. U kunt uw problemen op elk moment oplossen, want het team is te allen tijde beschikbaar en zij zullen u niet teleurstellen met de resultaten.

Hieronder volgen de stappen om de bijlagen op Google Drive op te slaan met uw Gmail-account; u hoeft alleen de instructies goed te volgen om het goed te doen:

  • Allereerst moet u de e-mail met de bijlage openen.
  • U moet nu de muiscursor boven de bijlage plaatsen die u in Google Drive wilt opslaan. U ziet twee pictogrammen die over de bijlage heen verschijnen; één is voor Download en één voor Toevoegen aan Drive.
  • Daarna moet u ‘Opslaan in Drive’ in de bijlage selecteren om deze naar Google Drive te verzenden. En als u meerdere mappen heeft ingesteld op uw Google Drive, moet u ‘Organiseren’ selecteren om de juiste map te kiezen.
  • Eindelijk, eindelijk, om alle bestanden die aan een e-mail zijn toegevoegd in één keer op Google Drive op te slaan, en vervolgens moet je de optie ‘Alles toevoegen aan Drive’ selecteren, die je direct naast de lijst met bijlagen vindt . U moet weten dat u de afzonderlijke bestanden niet naar bepaalde mappen kunt verplaatsen als u de bestanden allemaal tegelijk opslaat, maar u kunt de opgeslagen documenten afzonderlijk in Google Drive verplaatsen.

Als u nu eenmaal de genoemde stappen heeft doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met dezelfde, aangezien de oplossingen betrouwbaar en nuttig zijn om u te helpen erdoorheen te komen. Als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met Gmail Nummer Nederland . De technici staan ​​klaar om u te begeleiden bij verdere oplossingen.