Wat Zijn De Juiste Stappen Om Een ​​Nieuw Hotmail Account Aan Te Maken?

Bent u op zoek naar de juiste stappen om een ​​nieuw Hotmail-account aan te maken? Dan kun je dat nu gemakkelijk doen in deze blog. Mocht u echter nog andere problemen hebben, dan moet u direct een Bellen Hotmail Klantenservice Nummer geven. Dan begeleiden de meest toegewijde experts u in een mum van tijd met de benodigde oplossingen.

 Allereerst zou u met uw browser naar Microsoft.com moeten gaan en vervolgens op het tabblad ‘Aanmelden’ bovenaan de website moeten klikken om een ​​aanmeldingsvenster te openen, maar dat zou u niet moeten doen log in, zelfs als u een account heeft.
 Waar staat nu op het inlogscherm ‘Geen account? Maak er een aan en klik vervolgens op de optie ‘Maak er een’ aan.
 Daarna moet u op het scherm ‘Account maken’ klikken op de optie ‘Een nieuw e-mailadres ophalen’. En dan moet je je gewenste e-mailadres invoeren in de indeling zoals ‘[email protected], je hoeft alleen maar een naam te typen, selecteer de Hotmail uit de gegeven vervolgkeuzepijl die rechts van het naamveld zal verschijnen. Hier moet je misschien meerdere keren proberen om het juiste e-mailadres te vinden en dan moet je de knop Volgende selecteren.
 En nu moet u een wachtwoord invoeren voor uw nieuwe Hotmail-account en vervolgens moet u de knop Volgende selecteren.
 U moet nu uw voor- en achternaam, uw land en uw geboortedatum invoeren in de volgende vensters. En dan moet je op de knop Volgende klikken nadat je de vereiste informatie op elk scherm hebt ingevuld.
 Dan moet je ook de CAPTCHA-code invoeren en ook op volgende klikken om je account aan te maken.
 Eindelijk, eindelijk, wordt Outlook geopend op uw Outlook Mail-scherm.

Als u eenmaal klaar bent met de stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om hetzelfde te openen. En mocht u tegen problemen aanlopen, dan dient u Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen. De technici zullen u verder voorzien van nuttige en betrouwbare oplossingen.