Hoe Koppel Ik Mijn Instagram Account Aan Een Facebook Profiel?

Wil je leren hoe je je Instagram-account aan je Facebook-profiel koppelt? Dan heb je geen spijt van je beslissing, want je bent op de juiste blog terecht gekomen. Maar als je gerelateerde vragen hebt, neem dan gerust contact op met Bellen Facebook Nummer Nederland . En het team van experts zal hiervoor passende oplossingen bieden.
Volg de gegeven stappen zoals aangegeven om de vereiste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u moet doen, is naar de Instagram-app op uw mobiele apparaat gaan en vervolgens moet u zich aanmelden of indien nodig overschakelen naar uw account.
 Vervolgens moet u het ‘Profiel’ icoon onderaan de menubalk selecteren, en dan moet u ook het ‘Menu’ icoon selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van uw profiel bevindt.
 Daarna moet u de ‘Instellingen> Account’ opties selecteren.
 U moet nu de ‘Gekoppelde accounts’ selecteren en vervolgens Facebook selecteren en nu moet u uw Facebook-inloggegevens invoeren.
 Nu moet je naar de ‘Verbinden’ knop gaan.
 En als je vervolgens je Instagram-berichten en -verhalen automatisch op Facebook wilt delen, moet je de optie ‘Delen met Facebook starten’ selecteren. En als u dit uitgeschakeld wilt laten en het later wilt inschakelen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Nu niet’ te klikken.
 En nu eindelijk, op het Facebook-tabblad, wordt uw Instagram-account standaard verbonden met uw Facebook-profiel. Als je wilt, kun je dit echter wijzigen om je berichten naar je Facebook-pagina te laten sturen, zodat je deze in plaats daarvan kunt beheren.

Daarom, als u een pagina wilt selecteren, moet u ‘Facebook-profiel’ kiezen, dit staat in de kolom ‘Delen met’. Op het volgende tabblad ziet u een lijst met Facebook-pagina’s die u beheert. je hoeft alleen maar op een pagina te tikken om deze te selecteren en de berichten te delen.